Algemene voorwaarden

Alle genoemde prijzen op onze website zijn in euro en inclusief 21% Nederlandse BTW.

Door uw bestelling te plaatsen geeft u aan dat u met de leveringsvoorwaarden, garantievoorwaarden en betalingsvoorwaarden van vliegengordijnenplaza.nl akkoord gaat. Vliegengordijnenplaza.nl behoudt zich het recht de leveringsvoorwaarden, garantievoorwaarden en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Indien vliegengordijneplaza.nl de voornoemde voorwaarden wijzigt, gelden voor u als klant de voorwaarden zoals die van kracht waren op de datum van afsluiten van de koopovereenkomst.

Vliegengordijnenplaza.nl garandeert dat de prijs vermeld bij het artikel op de dag van bestelling en vermeld op de factuur niet worden verhoogd. Voor de gevolgen van foutieve prijzen veroorzaakt door de server of door hackers/computervirussen etc. kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Vliegengordijnenplaza.nl probeert alle op de site aangeboden artikelen zo snel mogelijk te leveren, liefst binnen 1 tot 3 werkdagen. Mocht een artikel toch een langere levertijd hebben dan berichten wij u zo spoedig mogelijk en trachten wij binnen 14 dagen te leveren. Mocht blijken dat het artikel niet meer leverbaar is dan vervalt de koopovereenkomst. Alle vermelde leveringstermijnen zijn echter een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enige vorm van recht of aansprakelijkheid.

Vliegengordijnenplaza.nl is niet aansprakelijk voor verkeerd doorgegeven adresgegevens. Wanneer adresgegevens niet correct zijn doorgegeven (en om deze reden niet bezorgd kan worden) is vliegengordijnenplaza.nl niet aansprakelijk. Wanneer u de bestelling alsnog wilt ontvangen wordt deze dan na betaling van de gemaakte verzendkosten opnieuw bij u aangeboden op de door u aangegeven adresgegevens.

Wanneer u kiest voor overschrijving dan wordt uw bestelling verzonden wanneer de betaling bij vliegengordijnenplaza.nl bijgeschreven is. Mocht deze betaling niet binnen 14 dagen bijgeschreven zijn dan wordt de bestelling geannuleerd en vervalt tevens de overeenkomst.

Privacy.

Wij vinden jouw privacy heel belangrijk.Daarom leggen we je graag uit welke gegevens we van je verzamelen en waarom.

Als je een bestelling plaatst dan vragen we je voor- en achternaam,je adres,je telefoonmummer en je e-mailadres.Zo kunnen we je persoonlijk aanspreken,op de hoogte houden en zorgen dat je bestelling op de juiste plek aankomt.Daarnaast houden we bij hoe je betaald en of je betaling succesvol is geweest.De betaling wordt afgehandeld door Sisow Payments dus verder hiervan slaan wij geen gegens op.